Vízi létesítmények megvalósítása

Mélyfúrású és sekély mélységű kutak

Társaságunk tulajdonában vannak saját fúróberendezések, melyek alkalmasak nagy mélységű kutak kialakítására is. Az előírásoknak megfelelő mélyfúrású alkalmassági bizonyítvánnyal és szakképzett fúrómesterekkel is rendelkezünk.

Hígtrágya tárolók, jóléti- és halastavak

A vízjogi létesítési engedélynek megfelelően kerül kialakításra a megtervezett létesítmény, mely lehet HDPE fólia burkolattal ellátott, illetve helyi sajátosságok figyelembevételével engedélyezett jóléti- vagy halastavak esetében földmedrű kialakítású. Társaságunk az egészen kis létesítményektől a több hektáros víztükrű felülettel rendelkező tavak kialakítását is vállalja, melyekre vonatkozóan referenciával is rendelkezik.

Egyedi szennyvíztisztítók /lakossági és ipari felhasználásra/

Vállaljuk vállalkozások, üzemek, állattartó telepek, vágóhidak részére egyedi szennyvíztisztítók megtervezését és kivitelezését. Szakembereink az alapadatok felvétele és a helyszíni adottságok figyelembevétele után dolgozzák ki a szükséges berendezést, mely megépítésre kerül, és a helyszínen megtörténik a telepítése.

Lakosság részére előregyártott, speciális, egyedi kislétesítmények telepítését is vállaljuk. A berendezés ülepítőtartályból és szikkasztóágyból áll, semmilyen gépi berendezés nem szükséges az üzemeltetéséhez. A mikroorganizmusok tárolóban történő lebontása után a gravitációs rendszeren keresztül kerül elvezetésre a tisztított szennyvíz, amely a szikkasztórendszeren keresztül a talajba szivárog.

Szennyvíztisztító kislétesítmény szögletes és hengeres kivitelben

A berendezés (oldómedence) működése mely CE megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik. 

Aknák, felszín alatti tározók

A vízjogi létesítési engedéllyel rendelkező előregyártott vagy egyedi berendezések beépítését és beüzemelését is vállaljuk.

Vízvezetékek, vízelvezetők, szennyvízcsatornák

Egyedi bekötések, vízelvezetések kialakítását, csatornák, vezetékek kivitelezését is vállaljuk.

Maybe we’ll see something like that with topspyingapps.com/how-to-hack-a-cell-phone wp7 too

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.