Mobil tisztavíz ellátó berendezés

A mobil tisztavíz ellátó berendezés egy univerzálisan alkalmazható berendezés. Az alkalmazhatóság alapja azon területeken jelentkezik, ahol valamilyen ok miatt a vezetékes vízellátás szünetel vagy nincs kiépítve.

A berendezés alkalmas időleges nyomás alatti vízellátásra meglévő csőhálózaton csőtörés esetén, illetve táborok, katasztrófa sújtotta területek, településektől távol eső munkahelyek vízellátására.

A mobil tisztavíz ellátó berendezés rossz minőségű kútvízből, természetes vízfolyásból, kis talpmélységű kút rétegvizéből is képes emberi fogyasztásra alkalmas víz előállítására.

A felhasznált gépegységek, berendezések jó minőségű, hosszú élettartamú berendezések melyek garantálják a tisztavíz ellátó berendezés üzembiztonságát és hosszú élettartamát.

A berendezés mobil jellegéből adódóan könnyen szállítható, előzetes megállapodással bérbe adjuk, és a helyszínre szállítjuk.

Being left behind in a catastrophe is a shame, but buyessayonline.ninja/ being left behind when the rebuilding begins will be unforgivable

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.