Épületgépészeti kivitelezés

Társaságunk vállalja családi házak, társasházak és közintézmények épületgépészeti munkáinak megtervezését és kivitelezését. Épületgépészeti kivitelezés témakörébe tartozik: víz-, gáz-, központi fűtés szerelés; korszerű fűtési módok kiépítése pl. padlófűtés, falfűtés; hűtési rendszerek kiépítése; kazánházak kiépítése; víztisztító berendezések beszerelése; klíma és légtechnikai eszközök beszerzése és beüzemelése; szellőztető berendezések szerelése; csatorna hálózat kiépítése; szerelési anyagok beszerzése és kiszállítása; teljes körű ügyintézés és műszaki átadás; díjmentes árajánlat készítése.

Vízvezeték-hálózat kivitelezés

Cégünk a rendelkezésére álló különböző technológiák közül mindig az ideális megoldást kínálja. Az igényeknek megfelelően segítünk kiválasztani a megfelelő rendszert. A leggyakrabban alkalmazott megoldások: KPE-, ötrétegű, és rézvezetékek, illetve műanyagalapú vezetékrendszerek.

Szennyvíz-, csapadékvíz-rendszerek kivitelezés

A keletkezett szennyvíz, csapadékvíz összegyűjtése, elvezetése, tisztítása fontos feladat a háztartások számára. Vállalkozásunk segít az ehhez szükséges technológia kiválasztásában. Alkalmazott technológiák: PVC-lefolyórendszerek, öntöttvas lefolyórendszer, előre gyártott beton csatornaelemek, egyéb technológiák alkalmazása és beépítése.

Fűtésrendszer (radiátoros, padló-, fal-, mennyezet- és fan-coil fűtés és hűtés) kivitelezés

A megfelelő és energiatakarékos rendszer kiépítése kiemelten fontos. Ezért szükséges a jól megválasztott rendszer pontos, méretezett kialakítása. A különböző lehetőségek alkalmazásának, kombinálásának kiválasztása már az épület tervezési stádiumában fontos szempont. Az alkalmazott technológia pontos kivitelezésére a társaságunk a garancia.

Gázvezeték kivitelezés, gázfogyasztó készülékek üzembe helyezése

Társaságunk gázüzemű készülékek felhasználásának tervezését, engedélyek beszerzését és beépítését is vállalja. Cégünk képzett mérnökei új beruházás esetén, illetve meglévő ingatlan gázrendszerének átvizsgálásakor olyan tervet készítenek, amely megfelel minden biztonságtechnikai elvárásnak és hosszú távú gazdaságos üzemeltetést biztosít.

Szellőzés és klíma szerelés

A jól szabályozott szellőzési rendszer fő célja, hogy a legkisebb energiaveszteséggel távolítsa el a térben felszabaduló szennyezőanyagokat, és juttassa be a friss levegőt. Társaságunk segít az optimális szellőzési mód kiválasztásában, mely befolyásolja a helyiségben tartózkodók komfortérzetét, egészségét, valamint az épületszerkezeti elemeket is.
Tevékenységünk részét képezi a légtechnikai vezető rendszerek beépítése mellett a szabályzó, vezérlő egységek kiválasztása, tervezése, helyszíni telepítése és beüzemelése is.

Minnesota is the national birthplace of the charter school movement, having enacted the first charter https://pro-homework-help.com school law in 1991

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.